Wednesday, November 11, 2009

fever ke :D

hola c(:  ari nie 12.11.09
adehh.aku pola demam ta pegi sekola ,
da la ari nie ade majlis RESTU ILMU.huuu~
rugi ta pergi.macam mane nie?;/
aku dok uma belajo je la.
nie pon  rest jap so typing sat.
em.fer sure lagi bape ari lagi na spm.
dem!i'm nut sure either i'm ready o nut.typical day betol.
wateva is it pray da besh fer me la beybeh.
*shakin na face to spm.
huh!tadi study sejarah lagi.
yg aku jem plus bengeng to paper aku sampe 16 ari bulan lak to.
cehhhh.yg len sume 7 la 8 la.
haihhh.if tau ta na amek kelas ert.
ahahaahhahahahaha.jahat nyer mulut.haihh.
em, yesterday aku jem btolbtol.
haih.cuz of ade mamat nie making story bout me.
ex aku yg hypocrita nie pergi buadbuad cerita buruk fasal aku:/
eish.ta suke btol la.
aku da ta na kat ko to ta paya la na buadbuad gito?
typical man!hesishhhh.menguji kesabaran!
wateva is it aku epy nan life aku.tolong la okie ta paya na buadbuad cerita yg aku hadap sangat kat ko?
ko ta de kachak mano pon!ta hingin aku deeeee.
lagi besh rupe si nano abg cacat kat taman aku nie oke!
pangai hypocrite btol!wtf!na jualjual,borokborok kan aku ppola.
gth la beybeh.
heishhh!da la.
enuf talk shit bout u.
later retyping back.daaa~



Wednesday, November 4, 2009

fought wit mamak,:D

babe.ari nie mmg lawak gilo doe.ahahahhahah.
na tau ta sebab pe?
paling sedih+malu=bangsat!ahahahahahah
cam nie.td aku ta g schul coz terlanjur tido then dalam kul 9 lebih aku bangun la.
then mandimandi.aku on9 jap.
afta on9 to aku study math.
dalam kul 12 cam to stop jap.
pato tengok enset kedit tinggal 12 sen.
rase macam na g top up kot.
then aku tanyer adek aku na pesan apeape ta?akak na g top up nie.
as usual la kan,if dia kasi upah lagi bagusssshhh.
ahahahahha.tapi dia lembab na mati so aku berambus je g.
aku g la nek tobe(moto) dengan hati yg girang sambil denga lagu yui-again.
aku beli kat mamak belakang uma aku je.
then afta beli top up to balik la roma.
balik roma aku letak kunci letak wallet n top up tadi to.
aku lope yg aku letak top up ats meja bukan kat wallet,
aku pon check la wallet aku.
aku cam pelik gak la.kenape sume da berguris nie?(soke simpan top up yg da goris dalam wallet)
ahahahahah.*bad habit okie nyahhh
aku cari r lagi dalam wallet to.
maklum la.wallet besa gedabak kan.colur pink pola to.
bentuk dia macam sepender.
ahahahahha.macammacam ade kat dalam to.
heeee,,aku cari ponyo cari ta do yg baro.
aku pon g la balik kedai mamak to dengan perasaan marah.
berpress presss moto aku to.
ahahahahaha*mara betul.
ahahahahahaah.then sampe kat mamak to aku sakap.
weh.mak.pe cer ko kasik aku kad tpp up da gores nie?aduhaiii.
na niaga wat care na niaga la.
mamak to pon check la.*mamak to mamak baro  so inocence gila moke dia.ahahahahaha
aku da buad muke ketat bin babiii,
ahahahahah.ttbe dia panggil plak mamak yg da lame keje kat sito.
dia pon check.
mamak 2: eh!ini kod sala nie.bokanbokan.
esha:bokan mende ?dia(mamak 1) yg kasi kad nie tadi.aduhaiii.
ta de aku na tipo ko dehhh.
mamak2: adek,coba adek tgok ini.ini kad laen kod.
esha: oke fine,ko pegang kad nie.aku balik mah aku amek wallet aku,ko tggu.
ahahahahahah.geram gila doe time nie.
then aku balik r amek wallet aku.sampe kat kedai mamak to.
sume kad top up aku kua kan,
esha: nahhh!ko check la sume nie.sume nie aku beli kat ko!.
mamak2: adek ini len kod la adekk.
esha: keple hotak ko len kod.yg aku tau aku beli kat sini tadi.5 hengget aku da melayang ko na lenlen kod plak,aku pedolik ape?*tengking gila kuad

mamak1: adekkk!adekkk!cuba rilexx!rilexx!rilexx!
hahahahahahahahah
aku ta bole gelak time to doe.mamak to cuak gila ahh tgok aku time to.
da la rope aku macam ta mandi time to.
then rambut ntah pape.dengan sweater besa,ahahahaha
macam pengkid doeee.
ahahahahahahaha
esha: wehhh.ini da lebih nie.aku da ta bole saba da,babi la kau mamak!macam celake btol.
hahahahahaah.mmg da menyumpah abis r kat mamak to.ahahahahaha
kesian btol kat mamak to.-,-
haihhh.hahahahahahahahah,
then aku text aini suh col aku.
dia col r.then,
esha; weh dekk,ko cobe check atas meje bilik aku to ade kad top up ta kat sito?
aini: jap g aku col balik.

patu aini col balik.
aini: weh.kak.ade doe.
esha: hah?ade?
aini: a,ah.yg belom goris g.
ahahahahahaahahahah
aku pon ape lagi kan?
letak phone.pandang mamak.buad moke jem lagi sambil sakap.okie mamak.i'm sorry.my mistake.
ahahahahaahahahahahahah
aku da na tergelak gila babiiii da mase to .
malu tahap gaban nyerrrr
sumpa ta na g kedai mamak to.
ahahahaahhahahahahah.bia la.
asal kan jauh aku top up lepas nie.
ahahahahahahaahahahahah
   pengajaran:
  •  jangan simpan kad topup afta gores.
  •  jangan pake wallet besa na mati
  • jangan gelabah macam saia.
ahahahahahahahahahaha
MAMAK!SORRRY:pp








Tuesday, November 3, 2009

TEKAD!

ari nie pagipagi azam tinggi gila bebeh.
meh aku cter dr pagi sampe malam.
pagipagi adek aku da bgun.
dalam kul 5 cam to kot.
aku still melantak tido.
selagi jam henset aku yg mahal nie ta berbunyik selagi to aku ta kan bangun.
pehhh!ta kan bangun ahh!ahahahaha.kenape?sebab pe jadah haram bangun awalawal nie?
aku paling nyirap if adek aku kejutkan aku awal na mati.mmg stock kene maki je to.ahahahaha
tapitapi cbe if mak aku kejotkan.
ha!amek kau.da cam kene rasok antu setan mane nta.
ahahahah.dia ketuk je pintu bilik terus bangun strait amek towel.ahahaha
kang if aku ta bangun dia kejut mau terbalik katil aku to kang.
ahahahahaha.eh!sambung balik.
lepas aku denga je bunyi enset aku nie lagu crazy-pitbull.HAHA.ape lagi kan?
bangun la amek towel.
mandi!weeeee~
seperti biasa,if aku ta mandi selame 20 minit ta sah!ahahaha
kekdang lebih kot.sampe kene ketuk pintu nan adek setan nieee.
haihhh.then?mandi sejok na mati-,-
mengigil aku.
haihhh.da siap sume aku rase cam ari nie tekad na belaja je.
so?aku g belakang amek air zamzam.(yela.ta kan na amek air strawberi plak,kate tekad na belaja je kan)
ha.so minum ikud sunnah nabi muhammad s.a.w.
ahahahahah.bajetan.nie if member aku bace nie.mau buad bahan nie.
ahahahahaha.k k.sudah!then engat na solat!ouh.
lope ta bole solat pola.aahahahahah.
lepas to aku pon g start tobe(moto).
yela.aku g sekolah nek moto.ta kkan na nek daddy plak.
cium pipi muahmuah plak kan.
adehhh!engat aku ape?babiii doll?
babi dolllaahhh ade la.
haihhh.then da start moto masuk balik salam umi abah.
woah.baek na mati-,-(betul ke aku nie?)
ahahahahaha.jawab la sendiri sha.
aku da na berambus g sekolah nie.haaa.babai la kat abah yg tlong tutup kan paga roma too.
baiii abahh!ahahahahahah
then park moto kat uma leha.
rutin biasa jalan kaki ke sekolah.
bafak jauh umah leha nan sekola*act ta jauh na mati pon.
ahahaahahah.
penat la jua na jalan kaki g sekolah to.
haihh.sampe sekolah jejak sekolah truz niat na belaja.
weh!aku sakap nan ko berkesan baiii.
aku datang sekolah belaja je sepanjang ari nie.
tapi setakat guraugurau hentakhentak kepale member to wajib la kan.
ta kan ta de plak.bosann na mati if ta de-,-
ahahahah.
then?g beli ID no kat guru kaunseling la apa la.
blablabla.
balik sekolah aku nyirap tggu aini.
bapak menyirap aku wehhh!
panehpaneh!
da la panas na mati pato beg berat na mati,tggu plak aini kann.
wehhh.tensen!aku tggu lua kelas dia nie.
then cikgu dia kua.
dia sakap.shuhhh!shuhhh!ta de.ta de.
aini ta bole balik.
(act cikgu nie rapat nan aku)
ahahahahah.dalam aty cikgu nie mmg na mati nie-,-
da la jem gila tggu aini,dia plak g sakap gito.
wohaiiiiiiiyooooo.
paneh gilo.then ape lagi kan.
i kan nyah dgn selamba nyer menjerit macam sato sekolah to denga.
MENGELABAH LA CIKGU NIEE!ahahahaahha
*sambil hentak boko science aku y tebal na mati to.
gila ko.lepas to.
ha!amek kau.!sume budak petang pandang aku.
ahahahahaahahah.
padahal la chhaaaa?
aku jerit je la bokan bunuh org pon.
haihhh.teruz berambus dr sito dengan muke ta bape na suci kan.
balik je aku pon dengan niat yg masih menebal na belaja so truz kan la belaja math.
beshhh doe.
ahahahaha
felin abeshhh!
buad la sampe aku rase da na senget da ple aku.
mase to da kul 5 kot.
ouhh.
oke aku stop jap.
then text ota.
huuuu~
pening plus picang jap mase to.
pato tgok aini tgah online.
dalam kul 5.30 aku sambung balik belaja.
tapitapi belaja sejarah.
ha nie besh nie.
ahahahahahah.
aku bace then aku record kat enset ape bende yg bace td.
paham ke?
ala.masok la gak dr ta masok apeape kan.
haaa.sampe la nie ha.aku online myspace sambil ber-blogging.
ahohhohoohoho.huh!letih la taip.bulum mandi so na mewanggika diri.
see u later aligator.*lalalalalalala



Saturday, October 31, 2009

scary merry plus strawberry.

oke,ari nie.
teramat la menakutkan.
sebab ape?celake lakhanant disebab kan spm.
haihhh.
bayangkan lagi 18 ari lagi na spm,
na mati pe?
mmg na mati!
haihh.aku ta ready lagi la.
ta faham ke?undurkan la mase balik ha.
bosan na spm.ta saba na spm.bile la na abis spm nie.?
da la aku nyer paper abis lambat na mati.
haaaaa.nie yg menyirap nie.
aku da pening da pick up balik sejarah yg aku hafal mendeeeee to sume.
ahhhhh!
tensen gilo.
da la kedit ta do na text ota sygg.huuu~
rendo nati same dia.
mane dia?mesti blom bangun tido nie.
haaaa.jap g top up la.
huuu~
setiap ari aku amek mase 3 jam je tok belaja.
tenghari jangan cakap la.
langsung ta bole masuk.
pagipagi aku bangun to la time aku belaja.
dengan blom mandi sume to.
haaa.
time to yg bole masuk.
baek ponyooo.
HAHA.
nape gelabah sangat nie?
eee.syggg.nie bokan pmr ke periksa memandu oke?
nie pekse spm!tentukan future ko.
haihhhh.
mmg na mti la.
ta soke ta soke!
ahaahahahhaah.da gila da bab bende nie.
ahaaaaa.
da abis spm nie mmg enjoy na mati la aku.
haaaaa.
ota mano?member mano?family ta ke mano?
HAHAHAHAH.
tgok je la nnt cam no.
no komen.
ewahh.
cam bebas gilo.
alahai.ta saba.
huuuu~
later aku update g weh.
adious muchacos:D



Wednesday, October 28, 2009

anata bullo:D

yawwww.
ari nie na storymoory bout ma pet la.
ahhaaa.balik sekola trus g uma aby.buad ape?
amek kucing.heee.due ekor kucing.besh gilo plus penat.
sebab ape penat?sebab kucing to degil na mati.haihh.
ponek gilo jago,
satu aku jage.satu lagi aini jage.
yg aku ponyo name ANATA BULLO.
yg aini ponyo BOOOO.
sebab ape name cam pelik nie?
HAHA.sebab aku ponye soke la.ta mati pon kucing to if name dia macam to.
HAHA.ta gito?
badan anata colour oren plus whitedo.
comelcomel.
heeeeee
btw.aku ta na tangkap gambo dio.
nanti mati.huuuu`
ta na dia mati.sygg anata sampe lebam.muahmuah:D

Thursday, October 22, 2009

beshbesh la awak:P

dear,
ari nie ade paper.
errr.bole la buadd,
nahhh.bokan paper btol pong.
paper gerak gempor(GG)
esok sejarah pola,
haihhh.
taditadi leypak roma abyy atashinchiii.
ngeheee.
beshbesh.
ejat masak.
padahal nie g roma aby nie.
org len plak yg masak.
haihh.
HAHA
aku bu pas balik niee ha.
kelotihan,
td leypak nan abg syahmiee saia.
bahahahaah.
sygg u la yang.
muahmuah.
sygg u sampe na matiii ahhh
:)
heeeeeee

Tuesday, October 20, 2009

makan bosa :D

hoho.
on ma date birthday juaaaa.
pergi makan besa la awak .
heeeeeee
dengan family.
beshbesh:D

sebelom g makan besa.
heeeeeee